ANKARA / GÜDÜL - Hasan Hüseyin Akdede Fen Lisesi

Nis

7 Mart 2024 tarihinde Sincan İŞKUR eğitim uzmanları tarafından okulumuz konferans salonunda 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı ve meslek seçiminde dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Ramazan ayı bitimine yakın okulumuz edebiyat öğretmenimiz Esra KOÇ  ve 9. sınıf öğrencileri  tarafından hazırlanan 'Karagöz ve Hacivat' etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart istiklal Marşının kabulü münasebetiyle yatılı öğrencilerimizle 17.45`te istiklal marşı okundu.

Mrt

Şubat ayında okulumuz pansiyonunda en temiz ve düzenli oda seçilen 209 ve 302 nolu odalardaki öğrencilerimize ödülleri okul müdüremiz Neslihan İNAN ve matematik öğretmenimiz Ergenekon TORUNOĞLU tarafından verildi.

HHAFL

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen Öğrencilerimizin ve Velilerinin  dikkatine...

OKUL (KAYIT) BAŞVURU

- Okulumuza kayıtlar otomatik olarak yapılmaktadır. Okula kayıt için özellikle gelinmesine gerek yoktur.

- Pansiyon başvurusu yapmayacak olan  öğrencilerimiz, EYLÜL dönemine kadar herhangi bir işlem yapmayacaktır.

- 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz pansiyonuna kayıt yaptıracak öğrenciler; 15-25 Ağustos tarihleri arasında okulumuza pansiyon kayıt kılavuzunda belirtilen belgelerle birlikte müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler.

- Pansiyon kayıt kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Tem

HHAFL nin yeni üyesi değerli öğrencilerimiz aramıza hoşgeldiniz. Nakil süreçleri bitiminde pansiyonumuza yatılılık başvurularının alınması 23-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında olacaktır. Okulumuz web sayfasını takip ediniz.

Nis

Öğrenci grupları arasında "Bilgi Güç müdür?" konulu münazara etkinliği yapıldı.

Nis

Öğretmenlerimiz Lütfullah Yıldırım ve M.Şerif Susuz'un koordinatörlüğünde 11.sınıflarımız arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma öncesi soruları hazırlayan öğretmenlerimize ve  katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Belirleme sınavına büyük bir azim ve özveriyle öğretmenlerimizin eşliğinde hazırlanan tüm öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Müdür Yardımcısı Sefa ÜNSAL, öğretmenlerimiz Ayşenur Küçükseymen ve Kübra Tırpancı rehberliğinde Millet Kütüphanesi, Millet Camii ve ATO kitap fuarına gittiler.

Mrt

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin açılışını yaptığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle ülke genelinde başlatılmıştır. Bu projenin amacı öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırarak öğrencilerimizin araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamaktır. Bu kapsamda okulumuz kütüphanesinin iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesinde Güdül Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemil ASLAN'a teşekkür ederiz.