ANKARA / GÜDÜL - Hasan Hüseyin Akdede Fen Lisesi

Nis

Öğretmenlerimiz Lütfullah Yıldırım ve M.Şerif Susuz'un koordinatörlüğünde 11.sınıflarımız arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma öncesi soruları hazırlayan öğretmenlerimize ve  katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Belirleme sınavına büyük bir azim ve özveriyle öğretmenlerimizin eşliğinde hazırlanan tüm öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Müdür Yardımcısı Sefa ÜNSAL, öğretmenlerimiz Ayşenur Küçükseymen ve Kübra Tırpancı rehberliğinde Millet Kütüphanesi, Millet Camii ve ATO kitap fuarına gittiler.

Mrt

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin açılışını yaptığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle ülke genelinde başlatılmıştır. Bu projenin amacı öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırarak öğrencilerimizin araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamaktır. Bu kapsamda okulumuz kütüphanesinin iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesinde Güdül Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemil ASLAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Hasan Hüseyin Akdede Fen Lisesi öğrencileri kültürel mirasımıza sahip çıkmak, onları bilgilendirmek ve sosyalleştirmek adına kültürel gezi etkinliklerine başladı. Gezide öğrencilerimiz; Okul Müdürü Hakan SARICA rehberliğinde geçmişten günümüze eğitimin gelişim sürecini, teknolojik gelişmeleri, Mustafa Kemal Atatürk'ün inkılapları ve cumhuriyetin ilanının eğitim sürecine katkılarını çok keyifli bir zaman geçirerek öğrendiler.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 101. yılında 17:45'de okulumuzda hep bir ağızdan coşkuyla İstiklal Marşı'mızı okuduk.

Mrt

Güvenli yarınlar için tüm Türkiye'de ve okulumuzda #depremtatbikatı yapıldı.

Şbt

Okulumuz pansiyonunda öğrencilerimiz kendi aralarında satranç turnuvaları düzenledi.

Şbt

Okulumuzda 10-A sınıfı öğretmeni Mehmet Şerif SUSUZ öğrencilere karnelerini verdikten sonra öğrencilerle birlikte film izlediler.

Ock

İngilizce öğretmenlerimizden Lütfullah YILDIRIM koordinatörlüğünde gerçekleştirilen tiyatro gösterileri büyük beğeni topladı.

Ara

2021-2022 eğitim öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı 12.12.2021 Pazar günü saat 13:00 da okulumuzda yapıldı.

Ara

Web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızda yer alan bağlantıları kullanarak eğitimlere katılmanızı ve sizlerinde enerjinin verimli kullanılması için desteklerinizi bekliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yılında bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun FATSA, okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Müzik atölyesi ve kütüphanede  öğrencilerimizle bir araya geldiler.Kendilerine İl Şb. Md. Ahmet BAYIR ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemil ASLAN eşlik ettiler.

Ekm

Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir... Cumhuriyet bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.                                                                                                                                                                  Hakan SARICA                                                                                                                                                                                                                 Okul Müdürü